Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Galderstjerna

Asbjørn Rydland Samlaget 2016 11 anmeldelser

Etter at Eirik og mora held på å køyre på ein sølvrev på veg heim til det nye huset sitt, står merkelege hendingar i kø: Ein framand mann slår Eirik i svime, og han vaknar opp med eit mystisk runesymbol Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Pia Døsen Walaker

Pia Døsen Walaker

Skrevet 14. desember 2017 av Pia Døsen Walaker på Luster ungdomsskole

Galderstjerna av Asbjørn Ryland

Når historia fyrst starta var det som eg glømte alt anna rundt meg og vart med i eventyret, og kvar gong eg lukka boka hadde eg mykje å tenkje over.
I galderstjerna møter me Eirik, som utan vilje blir tatt med på ei reise utanom det vanlege, på reisa møter han både vener og fiendar.
Dette er ei bok eg vil anbefale for dei som likar ei spennande bok, med eit spesielt trekk. For min smak var boka litt treig nokre plassar, men for dei som greier å vente på spenning, les boka! Eg vil gje terningkast 5 til denne boka.


Aron Sporstøl Rønning

Aron Sporstøl Rønning

Skrevet 16. oktober 2017 av Aron Sporstøl Rønning på Åsly skole

Runer og mysterier!
galder stjerna er en bok med en start som er spennende og veldig lik hverdagen
min der ingen vet hvor neste sekund fører til eller i bokas kase neste setning. jeg synes den er spennende, mystisk, fangene, kulturisk og morsomt men den kunne ha hat noen få bilder alt i alt gir jeg denne boken eller lyd-boken et terning kast 5 gg 2016-2017 jeg kjønner hvorfor du vant


Sarah Emerentze

Sarah Emerentze

Skrevet 9. oktober 2017 av Sarah Emerentze på Harestua skole

dette her er den beste boka jeg noen gang har lest. Boka er spennende, og rett og slett en som griper tak i deg og får deg til å lese mer. Det er vanskelig å legge fra seg boka.
trolldom, spenning, informasjon er ord som beskriver boka bra!
anbefales på høyeste nivå

jeg syntes denne boka burde nomineres fordi den er så godt skrevet. forfatteren får deg til å lese en veldig urealistisk bok, men den er så bra at det virker realistisk


kim

kim

Skrevet 3. oktober 2017 av kim på Åsly skole

Galderstjerna
Denne boka var veldig spennende. Det var alltid noe som skjedde, enten sloss de eller så gikk hovedpersonene rundt til nye steder og fant informasjon. Jeg likte at det var magi i boka, i tillegg til masse utforskning. Det har jeg alltid likt, selv om jeg ikke kan utføre magi selv. Jeg ønsket ikke å slutte å lytte til denne boka, for jeg hørte den på lydbok.
Jeg gir boka terningkast 6 fordi den var spennende, morsom, litt skummel, litt trist og generelt veldig bra. Det var veldig fortjent at den vant U-prisen.


Johanne Haakenstad

Johanne Haakenstad

Skrevet 27. september 2017 av Johanne Haakenstad på Harestua skole

Denne boka handler om en gutt som finner en «tatovering» på brystkassen hans og han aner ikke hvordan den havnet der. Han finner også ut at det skjuler seg magiske ting bak det.

Denne boka synes jeg at var veldig spennende. Jeg likte spesielt godt historien og hvor godt den er skrevet. Jeg kan også kjenne meg godt igjen i hvordan hovedpersonen tenker, så jeg synes at denne passer godt for ungdommer.

Jeg ville gitt denne boka en 5

Vis flere anmeldelser

Til toppen