Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Drabant volum 1

Øyvind og Noguchi Mikael Holen Cappelen Damm 2013 8 anmeldelser

Året er 1994. Oslo kommune ruster opp kampen mot graffitimiljøet. Det trues med store bøter og fengsel. For 16 år gamle Fredrik er taggingen, under navnet «Deks», det eneste lyspunktet mellom alle timene han kaster bort på skolen, senteret eller Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Hugo

Hugo

Skrevet 19. november 2018 av Hugo på Den norske skole i Costa Blanca

Det er en del banning
Hovedpersonene i boka heter Victor, Fredrik, Camilla og Marcus. Fredrik blir kjent med Victor aka “vic”, som har en kjæreste som het Camilla. Fredrik blir litt forelsket i Camilla. Fredrik hjelper Victor med å selge Narkotika.
Jeg synes at boka inneholdte en del banning, men det viser bare hvordan folk i det samfunnet snakker. og at boken var litt kort, men der er bare bra. Jeg klarte å lese den på en bra måte. Boka var helt ok, og litt spennende.
Jeg gir den terningkast 4.


Lennon Madrid Flikka Hammervold

Lennon Madrid Flikka Hammervold

Skrevet 26. oktober 2018 av Lennon Madrid Flikka Hammervold på Den norske skole i Costa Blanca

Anmeldelse
DRABAT VOL. 1
forfatter: Øyvind Holen og Mikael Noguchi

boka handler om at en gruppe av venner møter hverandre, Fredrik blir kjent med en maler som heter viktor etter det så starter store ting å skje.
boka er veldig kort og kjedelig jeg leste den i 1 time.
Denne boken handler om tagging boken har ikke mye drama eller spenning.

Dette er ikke en bok som jeg hadde lest, jeg liker action mer enn bøker som handler om tagging. Boken inneholder mye banning og det er upassende språk får mindreåringer. Det passer får 12/13 år gamle folk.


Robin

Robin

Skrevet 26. september 2018 av Robin på Den norske skole i Costa Blanca

For mye banning

Hovedpersonene i boka het Fredrik, Victor, Camilla og Marcus. Fredrik blir kjent med Victor «Vic», som har en kjæreste som het Camilla. Fredrik blir litt forelsket i Camilla. Fredrik hjelper Victor med å selge dop.

Jeg synes at boka inneholdte for mye banning, og at boken var litt for kort. Jeg klarte å lese den på maks 55min. Boka var OK, og litt spennende.

Jeg gir den terningkast 3.


marie

marie

Skrevet 23. april 2013 av marie

Utrolig dårlig bok

Boken drabant var utrolig dårlig. Jeg skjønte ingen ting og jeg aner ikke hva den handler om. det eneste jeg fikk med meg var at de dopet seg, slåss,tagget og holdt på med jenter. Det var en jente der som het Camilla som hadde seg med kompisen til kjæresten. Hun hadde dopet seg og var helt uttafor. Hun var også lei seg for at kjæresten behandlet henne som luft. guttene slåss og selgte dop. dette var en gjeng med gutter som trur de er noe, og trur de er utrolig kule som bruker narkotiske stoffer og sniker seg ut om kveldene. Jeg anbefaler ikke denne boken for noen. Ihvertfall ikke de som er under 12 år. det er mye banning og ord so barn ikke skjønner. Det er bare de som er i graitti miljøet som forstår noe som helst av de grafitti ordene de bruker. boken drabant var utroig skuffende


marie

marie

Skrevet 23. april 2013 av marie

Chill bok

Drabant handler om 4 personer Marcus, Victor, Fredrik og Camilla

Boka handler om at Fredrik blir kjent med Victor, Victor har en kjæreste som heter Camilla. Fredrik blir litt forelska i Camilla. Fredrik henger med Victor hele tida og begynner å hjelpe Victor med å selge dop. Camilla blir lei av å bli behandlet som luft av kjæresten sin Victor. Et trekantdrama oppstår og det blir drama og slåssing.

-Boka var veldig spennende og helt greit å lese. Grei tekst, Men det kan bli litt for mye banning.

Anbefaler ikke til barn under 12 år!

Vis flere anmeldelser

Til toppen