Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Drabant. Vol. 3

Øyvind Holen og Mikael Noguchi Cappelen Damm Illustratør: Michael Noguchi 2018 63 anmeldelser

Året er 2000 og voksenlivet er i ferd med å innhente Victor og Fredrik. Camilla dukker opp igjen med en mørk hemmelighet og Oslo kommune innfører nulltoleranse mot graffiti. Gamle vennskap testes til bristepunktet i Oslonatta. Volum 3 er en Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Maryan Dahir

Maryan Dahir

Skrevet 7. desember 2018 av Maryan Dahir på Lom ungdomsskole 10B

Drabant vol 3
Jeg liker den boken veldig godt fordi jeg likte handlingen og det var ikke mye å lese.
-Bildene passet godt til teksten.
Handlingen i denne boken er veldig spennende og lett å lese.
Derfor vil jeg gi boken.
terningkast 4


Jo

Jo

Skrevet 7. desember 2018 av Jo på Lom ungdomsskole 10B

Drabant

Boka drabant er ein tegneserie. Boka hadde eit viktig budskap. Til tider kunne det vere vanskeleg å få med seg innhaldet.


Nickolay Eriksen

Nickolay Eriksen

Skrevet 6. desember 2018 av Nickolay Eriksen på Stuenes skole

Drabant
Dette handler om en gjeng taggere som ikke har noe hjem. Dette er en tegneserie som klarer å være både nostalgisk og ungdommelig på en gang, det synes jeg er bra. Denne boka hadde fine tegninger og bra bilder. Mikael Noguchi er kreativ med fargene, og jeg synes han har kombinert fargene bra. Denne boka forklarer hvor fort man kan komme inn i et annet miljø.
Denne boka hadde fine tegninger og bra bilder. Mikael Noguchi er kreativ med fargene, og jeg synes han har kombinert fargene bra. Han får til en 3D effekt som jeg likte. Jeg likte boka fordi det var en tegneserie, og den var lett å lese. Det tok lang tid før boka ble spennende, det skjedde ikke så mye i starten. Den hadde mye banning og det likte jeg ikke. Den fungerer både som tegneserie og ungdomsroman.
Terningkast 4


Sebastian

Sebastian

Skrevet 4. desember 2018 av Sebastian på Landøya ungdomsskole

Drabant. Vol. 3
Forfatter: Øyvind Holen og Mikael Noguchi
Illustratør: Mikael Noguchi

Jeg opplevde boka som spennende og man ble ganske revet inn i historien. Boka er god fordi det var masse bilder så man skjønner hva som skjer. Andre bør lese boka fordi den er ikke så lang og har mange bilder så da er den ganske enkel å lese.

Drabant er en tegneserie. Hovedpersonene i boka heter Victor og Fredrik. Boka handler om at Oslo kommune innfører nulltoleranse for graffiti, det synes ikke de noe om. Volum 3 er en fortsettelse på serien og man handler rett inn i handlingen. Man kjenner ikke personene siden det er ikke den første boken så det kan hende at man ikke skjønner hva som skjer noen ganger. Boka sitt vendepunkt er slutten det skjer noe med hovedpersonen som vender historien. Boken slutter brått og uventet. Den var vanskelig å legge fra seg og jeg ble ferdig etter en time. De bestemmer seg for å gå å tagge et tog og de vet at politiet følger med så de sender ut noen i en bil for å distraherer. Politiet følger etter så drar de andre for å tagge toget. De klarer det men ser en person på andre siden så de begynner å løpe. Dagen etter ser de at et tog kjører forbi og det er det toget som de tagga og det kom i avisen. Det som irriterte meg var at SPOILER ALERT Viktor døde.

Jeg vil anbefale boken for ungdom rundt alderen 12-14 år og jeg vil gi den terningkast 4.


Shen

Shen

Skrevet 3. desember 2018 av Shen på Landøya ungdomsskole

DRABANT VOL.3

Boka handler om en vennegjeng som liker å tagge. De drar forskjellige stedet for å tagge. Jeg trodde at denne boken skulle bli spennende men det var den ikke. Det tok lang tid før det skjedde noe spennende i boka. Boken er ganske så lett å lesse, det er mange av bildene som ikke har tekst i det hele tatt. Jeg likte ikke boka siden det ikke var noe spenning. Det var mye utvendige banning i boken som jeg ikke likte. Jeg kan anbefale denne boken for de som ikke liker å lese så mye.
Jeg anbefaler denne boken for barn over 9 år siden det var mye banning. Jeg gir boken terningkast 2

Vis flere anmeldelser

Til toppen