Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Drabant. Vol. 3

Øyvind Holen og Mikael Noguchi Cappelen Damm Illustratør: Michael Noguchi 2018 28 anmeldelser

Året er 2000 og voksenlivet er i ferd med å innhente Victor og Fredrik. Camilla dukker opp igjen med en mørk hemmelighet og Oslo kommune innfører nulltoleranse mot graffiti. Gamle vennskap testes til bristepunktet i Oslonatta. Volum 3 er en Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Odin Nicolay

Odin Nicolay

Skrevet 22. oktober 2018 av Odin Nicolay på Den norske skole i Costa Blanca

anmeldelse: drabant vol.3

boka handler om en gjeng som er hjemløse unntatt victor. fredrik og camilla bor hjemme hos victor. victor prøver å få med gjengen på et stort kupp. natten da de skulle gjøre kuppet så såg noen av gjengen en bil som sto utenfor huset, gjengen sendte noen gutter ut i bilen for å se om de fulgte etter, det gjor de.

du må ikke lese drabant vol.2 for at du skal forstå vol.3.

Victor vil ta hevn på Anton for det han gjorde mot camilla, han finner noen bilder anton har tatt av camilla da hun har vært rusa. victor ble ikke så glad da han så det. i slutten prøver anton å finne victor.

jeg gir denne boka en 4
boken burde vare litt lengre og burde være litt mer som skjer.


Rolf Thomas

Rolf Thomas

Skrevet 22. oktober 2018 av Rolf Thomas på Åkra ungdomsskole

Bokmelding av Drabant
Overskriften på boka er Drabant, og boka blei skreve av Øyvind Holen og Mikael Noguchi.
Boka handler om to gutar og ei jente som liker å tagge, men så kjem det ein regel som er imot tagging og dei starter eit opprør.
Eg kjenner at eg kjeder meg ,og at det er bare stress å lese denne boka, fordi det står litt på svensk, og eg kan ikkje svensk. Eg likte ikkje boka fordi det var kjedeleg og hadde mørke bilder, og hovudpersonane gjorde alt når det var mørkt ute. Dei gjorde hærverk. Eg anbefaler ikkje denne boka til folk som vil lese lange tekster, men eg anbefaler den til dei som liker teikneseriar.
Eg gir boka terningkast 3


Natnael

Natnael

Skrevet 19. oktober 2018 av Natnael på Lom ungdomsskole 10B

<<DRABANT<< jeg synes boka var lett til å forstå.
Posetivt med boka: Det at den er reality bok også den er til å tro på en måte.
Ordbruk som ble brukt på boka var ganske bra. Bilde som ble brukt var også bra.
Boka kan være eksempel for de som synes det at graffiti er kriminelt. Spennende hva som kommer til å skje vidre. Jeg vil gå for terningkast 5. Pga at det ikke ble fortalt hva som kan som kommer til å skje vidre.


Joachim Bårdsen Haaland

Joachim Bårdsen Haaland

Skrevet 18. oktober 2018 av Joachim Bårdsen Haaland på Åkra ungdomsskole

Kjent ungdomsmiljø?

Drabant handler om ein gjeng som tagger rundt I Oslo, og er ein del av eit hip-hop miljø. Det er forbudt og dei møter på nokre utfordringer. Eg likte boka litt fordi det er mykje bilete og lett og lese. Eg syns andre bør lese boka fordi den var spennende av og til.

Eg fekk ikkje me meg heilt kva handlinga I boka var og det gjorde boka dårleg. Sjangeren I boka er teikneserie. Drabant høyrer til ein serie dette er vol. 3. Boka statar treigt og eg syntest det var ingen spesiell spenning I boka. Boka sluttar overraskende og det kom litt brått på. Dette får du vite vist du lese boka.

Eg gir boka terningkast 3


Astrid

Astrid

Skrevet 18. oktober 2018 av Astrid på Husnes ungdomsskole

Drabant Vol. 3
Drabant vol.3 handlar om ein gjeng som taggar rundt i Oslo. Tagging blir forbode og dei møter på fleire utfordringar. Det er ein teikneserie og eg synes at boka var veldig forvirrande og merkelig. Fordi det var ikkje så lett å veta kven som var kven. Handlinga i boka var rar, eg skjønner ikkje heilt poenget med historia. Den var veldig lettlest og får litt pluss for det, men det var ikkje noko for meg. Eg gjer boka terningkast 3.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Marius Svestad

Marius Svestad

Skrevet 12. oktober 2018 av Marius Svestad på Lom ungdomsskole 10B

Drabant vol. 3
Drabant vol. 3 er den siste og avsluttende boka i denne serien. Det er ein tegneserieroman. Boka begynner med forskjellige historier til ein oppsplitta vennegjeng. Etterkvart Finn dei saman og byrjar å tagge slik som dei gjorde før. Men det er på tidspunktet når Oslo innfører nulltoleranse mot tagging.
Boka er veldig lettlest, og det er mange bilder utan tekst. Det var mange karakterar å halde styr på og heile handlinga var litt rotete. Eg kom ikkje skikkeleg inn i handlinga før det var ein veldig brå men spennande slutt. Eg kunne gjerne ønska at boka var lengre. Det var ein del banning og dei hadde eigentleg ei ungdomsholdning, som eg kjende meg att i. Boka passa bra for meg, men kunne ønska att ho var lengre og ikkje fullt så innvikla. Terningkast 4.

Til toppen