Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Drabant. Vol. 3

Øyvind Holen og Mikael Noguchi Cappelen Damm Illustratør: Michael Noguchi 2018 61 anmeldelser

Året er 2000 og voksenlivet er i ferd med å innhente Victor og Fredrik. Camilla dukker opp igjen med en mørk hemmelighet og Oslo kommune innfører nulltoleranse mot graffiti. Gamle vennskap testes til bristepunktet i Oslonatta. Volum 3 er en Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Sølvi

Sølvi

Skrevet 10. desember 2018 av Sølvi på Åkra ungdomsskole

Forfattaren av boka Drabant er Øyvind Holen og Mikael Nogughi

Boka Drabant handler om ein mann som lever i veldig dårlige miljø, med alkohol og røyk og er ein taggar. Mannen har ein son som veks opp til og bli ein taggar akkurat som faren. Starten synses eg er veldig bra. Eg forstår kva handlinga er og kva som skjer med denne mannen etter kvart. Hovudelen blir meir forvirrande jo lenger inn eg kjem i boka, og til slutt forstår eg ikkje meir kva handlingen er. Slutten forsto eg lite av , men eg synes at det var fint og sjå at sonen til denne mannen i det minste ville bli det same som far sin.
Derfor gir eg denne boka terningkast 4.
Eg gir dette terningkastet fordi det var ein super start på boka, men jo lenger inn eg kom, jo mindre forstod eg.


Ida Langfeldt Mikkelsen

Ida Langfeldt Mikkelsen

Skrevet 10. desember 2018 av Ida Langfeldt Mikkelsen på Lillesand ungdomsskole

Drabant bokanmeldelse

Boka Drabant handler om en voksen mann som er og lever i et dårlig miljø, og tagger samme med vennene sine. Jeg synes ganske boka var bra, men jeg synes den burde ha bedre hoveddel. Jeg fikk ikke med meg hva hoveddelen var, eller hva poenget var fordi den var forvirrende og vanskelig å forstå. Jeg likte slutten veldig bra, siden sønnen begynte å tagge akkurat som faren. Så jeg gir denne boka terningkast fire.
Jeg ga den fire fordi det var en bra bok, den hadde en bra slutt, men hoveddelen var litt uklar.


Kristian Fossdal

Kristian Fossdal

Skrevet 10. desember 2018 av Kristian Fossdal på Lillesand ungdomsskole

Drabant Vol. 3
Drabant Vol. 3 er en realistisk tegneserie som handler om taggemiljøet i Oslo. Hovedpersonene er Victor, Fredrik og Camilla. Drabant Vol. 3 er nummer 3 i serien. Den begynner rett i handling, og det er flere overraskelser. Boka ender brått, noe som også kom som en overraskelse. Boka var lett å lese fordi det var korte setninger. Det er en del banning. Jeg synes språkbruken passer til teksten.

Terningkast 4


Maryan Dahir

Maryan Dahir

Skrevet 7. desember 2018 av Maryan Dahir på Lom ungdomsskole 10B

Drabant vol 3
Jeg liker den boken veldig godt fordi jeg likte handlingen og det var ikke mye å lese.
-Bildene passet godt til teksten.
Handlingen i denne boken er veldig spennende og lett å lese.
Derfor vil jeg gi boken.
terningkast 4


Jo

Jo

Skrevet 7. desember 2018 av Jo på Lom ungdomsskole 10B

Drabant

Boka drabant er ein tegneserie. Boka hadde eit viktig budskap. Til tider kunne det vere vanskeleg å få med seg innhaldet.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Marius Svestad

Marius Svestad

Skrevet 12. oktober 2018 av Marius Svestad på Lom ungdomsskole 10B

Drabant vol. 3
Drabant vol. 3 er den siste og avsluttende boka i denne serien. Det er ein tegneserieroman. Boka begynner med forskjellige historier til ein oppsplitta vennegjeng. Etterkvart Finn dei saman og byrjar å tagge slik som dei gjorde før. Men det er på tidspunktet når Oslo innfører nulltoleranse mot tagging.
Boka er veldig lettlest, og det er mange bilder utan tekst. Det var mange karakterar å halde styr på og heile handlinga var litt rotete. Eg kom ikkje skikkeleg inn i handlinga før det var ein veldig brå men spennande slutt. Eg kunne gjerne ønska at boka var lengre. Det var ein del banning og dei hadde eigentleg ei ungdomsholdning, som eg kjende meg att i. Boka passa bra for meg, men kunne ønska att ho var lengre og ikkje fullt så innvikla. Terningkast 4.

Til toppen