Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Drabant. Vol. 3

Øyvind Holen og Mikael Noguchi Cappelen Damm Illustratør: Michael Noguchi 2018 61 anmeldelser

Året er 2000 og voksenlivet er i ferd med å innhente Victor og Fredrik. Camilla dukker opp igjen med en mørk hemmelighet og Oslo kommune innfører nulltoleranse mot graffiti. Gamle vennskap testes til bristepunktet i Oslonatta. Volum 3 er en Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Sølvi

Sølvi

Skrevet 10. desember 2018 av Sølvi på Åkra ungdomsskole

Forfattaren av boka Drabant er Øyvind Holen og Mikael Nogughi

Boka Drabant handler om ein mann som lever i veldig dårlige miljø, med alkohol og røyk og er ein taggar. Mannen har ein son som veks opp til og bli ein taggar akkurat som faren. Starten synses eg er veldig bra. Eg forstår kva handlinga er og kva som skjer med denne mannen etter kvart. Hovudelen blir meir forvirrande jo lenger inn eg kjem i boka, og til slutt forstår eg ikkje meir kva handlingen er. Slutten forsto eg lite av , men eg synes at det var fint og sjå at sonen til denne mannen i det minste ville bli det same som far sin.
Derfor gir eg denne boka terningkast 4.
Eg gir dette terningkastet fordi det var ein super start på boka, men jo lenger inn eg kom, jo mindre forstod eg.


Ida Langfeldt Mikkelsen

Ida Langfeldt Mikkelsen

Skrevet 10. desember 2018 av Ida Langfeldt Mikkelsen på Lillesand ungdomsskole

Drabant bokanmeldelse

Boka Drabant handler om en voksen mann som er og lever i et dårlig miljø, og tagger samme med vennene sine. Jeg synes ganske boka var bra, men jeg synes den burde ha bedre hoveddel. Jeg fikk ikke med meg hva hoveddelen var, eller hva poenget var fordi den var forvirrende og vanskelig å forstå. Jeg likte slutten veldig bra, siden sønnen begynte å tagge akkurat som faren. Så jeg gir denne boka terningkast fire.
Jeg ga den fire fordi det var en bra bok, den hadde en bra slutt, men hoveddelen var litt uklar.


Kristian Fossdal

Kristian Fossdal

Skrevet 10. desember 2018 av Kristian Fossdal på Lillesand ungdomsskole

Drabant Vol. 3
Drabant Vol. 3 er en realistisk tegneserie som handler om taggemiljøet i Oslo. Hovedpersonene er Victor, Fredrik og Camilla. Drabant Vol. 3 er nummer 3 i serien. Den begynner rett i handling, og det er flere overraskelser. Boka ender brått, noe som også kom som en overraskelse. Boka var lett å lese fordi det var korte setninger. Det er en del banning. Jeg synes språkbruken passer til teksten.

Terningkast 4


Maryan Dahir

Maryan Dahir

Skrevet 7. desember 2018 av Maryan Dahir på Lom ungdomsskole 10B

Drabant vol 3
Jeg liker den boken veldig godt fordi jeg likte handlingen og det var ikke mye å lese.
-Bildene passet godt til teksten.
Handlingen i denne boken er veldig spennende og lett å lese.
Derfor vil jeg gi boken.
terningkast 4


Jo

Jo

Skrevet 7. desember 2018 av Jo på Lom ungdomsskole 10B

Drabant

Boka drabant er ein tegneserie. Boka hadde eit viktig budskap. Til tider kunne det vere vanskeleg å få med seg innhaldet.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Emilie Lindahl Ringvold

Emilie Lindahl Ringvold

Skrevet 9. oktober 2018 av Emilie Lindahl Ringvold på Lillesand ungdomsskole

Taggedrama i Oslo

Boka “Drabant vol. 3” er en dramabok i tegneserieform, skrevet av Øyvind Holen & Mikael Noguchi. Den handler om noen eldre ungdommer som tagger ulovlig i Oslo.

Boka begynner hos den ene hovedpersonen en morgen. Begynnelsen er veldig beskrivende og bildene viser handlingen godt.

Spenningskurven går oftere opp og ned når man nærmer seg slutten av boka, og det skjer hendelser som man ikke hadde ventet seg.
Slutten på boka er først brå og uventa, før den blir mer rolig.

Jeg synes boka var sånn passe, så jeg kunne legge den fra meg et øyeblikk. I tillegg er jeg hurtigleser og ble ferdig med den på en dag.

Jeg gir “Drabant vol. 3” terningkast 4, fordi det blir brukt vold og stygge ord, noe som jeg ikke liker. Men boka viser til gjengjeld flotte, detaljerte illustrasjoner, og en ting jeg interesserer meg for er å tegne (på papir, selvsagt).

Til toppen