Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Drabant. Vol. 3

Øyvind Holen og Mikael Noguchi Cappelen Damm Illustratør: Michael Noguchi 2018 7 anmeldelser

Året er 2000 og voksenlivet er i ferd med å innhente Victor og Fredrik. Camilla dukker opp igjen med en mørk hemmelighet og Oslo kommune innfører nulltoleranse mot graffiti. Gamle vennskap testes til bristepunktet i Oslonatta. Volum 3 er en Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Kristoffer Thorbjørnsen

Kristoffer Thorbjørnsen

Skrevet 18. september 2018 av Kristoffer Thorbjørnsen på Lillesand ungdomsskole

Drabant

Denne boken handler om en gjeng som tagger på offentlige ting. De er hjemløse, bortsett fra hovedpersonen som har ett hus, og en sønn. Kommunen har sagt at det er ikke lov å tagge i denne kommunen. Denne handlingen kunne ha skjedd på ekte, så denne boka er realistisk.
Men den hadde en litt tam slutt med lite hendelser, da kjedet jeg meg.
Språket var bra, lett å forstå og ungdommelig.
Jeg synes denne boka var ganske bra, generelt var den ganske spennende. Det var litt for mange folk og derfor litt vanskelig å skjønne hvem som gjorde hva.Jeg gir terningkast 4 fordi det kunne vært litt flere spenningstopper og mer positiv slutt.

terningkast 4


Torger Sundt

Torger Sundt

Skrevet 18. september 2018 av Torger Sundt på Lillesand ungdomsskole

Drabant

Boka handler om en gjeng taggere som er hjemløse,bortsett fra hovedpersonen ved navn Viktor. De liker og tagge i togstasjoner og andre ulovlige plasser og det skjer noe hele tiden.

Jeg liker at the er en gruppe “voksne barn”, som gjør ting litt på kanten, og at de greier å slippe unna med det, Jeg liker denne boka fordi forfatteren har skrevet denne boka på en slik måten som jeg kan forstå, selv om det er noen vanskelige ord.Jeg synes slutten kunne vært mer positiv og så var det litt vanskelig med hvilken person som het hva. Det var litt vrient. Men boka var god uansett, og terningkast må bli 5. Dette er første gang jeg har kost meg så mye med en bok.


August

August

Skrevet 14. september 2018 av August på Furnes ungdomsskole

Drabant
Denne boka er den 3 i serien drabant, av Øyvind Holen og Mikael Noguchi.
Dette er en tegneserie bok.

Boka handler om et grafittimiljø der victor er hovedpersonen. De må prøve å legge gode planer når Norge har innført graffitiforbud.

Nå skal det sies at jeg ikke har lest de to første bøkene, men dette var ikke en veldig positiv overaskelse. Jeg synes boka var litt ensformet og kjedelig. Boka kunne gjerne vært litt mer spennende og det kunne skjedd lit mer. Men boka er skrevet på en bra og oversiktlig måte der de representerer hovedpersonene.

Jeg gir boka terningkast 2.


Norun

Norun

Skrevet 14. september 2018 av Norun på Furnes ungdomsskole

Det er enkelt å lese den men syntes den var litt fort og kjedelig det skjedde egentlig ikke noe alvor som var spennende. De kunne ha banna mer og vært enda mer voldelige, det er det vi liker. Mer blod takk. Jeg liker ta den har mye bilder. Jeg liker ikke å lese bøker bare så dere vet det. Boka hadde passa bedre for barneskoleelever. Den var ikke ille for å være bok da. terningkast 2/6


celina

celina

Skrevet 14. september 2018 av celina på Furnes ungdomsskole

Den er enkel å lese og det er fint for folk som ikke er så glad i bøker .Det er en tegneserie. Det er mange bilder som gjør at den er lett å forstå. Det kunne ha blidt brukt mer banne ord og vært litt mer voldelige. det er d som er spennende. Det var litt kjedelig og det var litt lite innhold. terningkast 1. Vi vil ha mer tegneserier, siden det er det som er gøy. Lenger bøker. Men jeg liker ikke så godt å lese bøker. Tror den hadde passa bedre for barneskole elever. Men den var fortsatt ganske bra TIL Å VÆRE BOK. 🙂

Vis flere anmeldelser

Til toppen