Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Drabant. Vol. 3

Øyvind Holen og Mikael Noguchi Cappelen Damm Illustratør: Michael Noguchi 2018 51 anmeldelser

Året er 2000 og voksenlivet er i ferd med å innhente Victor og Fredrik. Camilla dukker opp igjen med en mørk hemmelighet og Oslo kommune innfører nulltoleranse mot graffiti. Gamle vennskap testes til bristepunktet i Oslonatta. Volum 3 er en Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Tomas.

Tomas.

Skrevet 14. november 2018 av Tomas. på Skarbøvik ungdomsskole

Kampen mot politiet

Handlingen i denne boka er veldig spennende, og lett å forstå. Jeg synes det tar lang tid før spenningen kommer til i boka.

Når spenningen først begynner koser jeg meg med boka, det handler om Victor og Fredrik som tagger i Oslo. Men problemet er at det er nulltoleranse mot graffiti Oslo kommune. Det handler også om en svenskegjeng men for å være helt ærlig fikk jeg ikke med meg hva de gjorde. De tagger som oftest på et tog ved jernbanestasjonen i Oslo.

Akkurat det med terningkast dro litt ned på grunn av en ting det var alt for mange hovedpersoner, men det er kanskje litt på grunn av at det er den tredje boka.

Jeg vil anbefale den for folk mellom 13 år og oppover, altså en ungdomsbok, derfor gir jeg TERNINGKAST :4


Emil

Emil

Skrevet 13. november 2018 av Emil på Harestua skole

Bokanmeldelse for Drabant. Voll. 3

Boka startet lit uklart men rettet seg opp igjen. Boka var godt tilpasset ungdommer og brukte en god del ungdom-slangs som var bra. Den hadde et spenene og morderne tema som var bra. Den hadde mange små spenningstopper. Men jeg manglet liksom et punkt der det ville overgå alle spenningstoppene.

Boka hadde en kul forside, boka innholt mange fine bilder som viste godt hva hoved og bi personene gjorde. Boka var kul fordi den handlet om noe som kunne være realistisk. Det var passe med skrift men lit vanskelig å holde styr på alle bi personene.

Jeg gir boka 5 av 6.


Torgrim Angard

Torgrim Angard

Skrevet 12. november 2018 av Torgrim Angard på Lom ungdomsskole 10B

Drabant handlar om ein gjeng med taggare i Oslo i året 2000. Boka handlar om korleis dei lever eit liv med ulovleg tagging. Eg syntes at boka ikkje var så speningsfyllende som ho kunne ha vore. Ho var veldig innvikla og det var vanskeleg å holde følge med på kva som skjedde i ho. Bboka hoppar over frå person til person som kan vere vanskelegt å lese. Personane i boka har nesten ikkje noko skildring utanom namna og humøret på dei. Det blir liksom den samma opprøraren med hette genser og graffiti spray utan noko anna i tilegg.
Eg gir denne bok terningkast 1


Åshild Moen Helland

Åshild Moen Helland

Skrevet 12. november 2018 av Åshild Moen Helland på Lom ungdomsskole 10B

Ein uforståeleg teikneserie
Drabant handlar om ein tagger som heiter Victor, og vennane hans. Dei bor i Oslo, og tagging er ulovleg. Eg synes denne boka var uforståeleg, og hadde ingen samanheng. Boka var ganske lettlest, men eg levde meg ikkje inn i boka, og eg tykte at ho var kjedeleg. Det var ingen spenningstoppar.
Derfor gir eg denne boka terningkast 1.


karoline

karoline

Skrevet 12. november 2018 av karoline på Fløysbonn skole

Drabant er en bok som handler om Victor. Han bor i Oslo, driver med tagging som blir ulovlig. Han er i en stor gjeng hvor alle driver med tagging, og gjør ting man egentlig ikke burde gjøre. Det hender at alle ikke vil være med på det de gjør. Boka handler om det denne gjengen driver med og hva som skjer med dem. Jeg synte det skjedde litt for mye så det ble litt vanskelig å henge med. Boka sluttet plutselig og det var ikke en sånn slutt jeg hadde forventet meg. Det var bra at den ikke hadde med mye men ikke trengte å vite. Det var dårlig at det som skjedde ikke alltid hadde en sammenheng.

Terningkast: 3

Vis flere anmeldelser

Til toppen