Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Den tolvte spelaren

Tor Arve Røssland Samlaget 2018 93 anmeldelser

Kevin har flytta til Våg. Han merkar raskt at noko er annleis her. Den tåkelagde bygda har noko hemmelegheitsfullt ved seg. Og farane som lurer, kan plutseleg stå rett framfor deg.

Kven er den tolvte spelaren?

Les utdrag på txt.no

Hvordan skrive en anmeldelse?

sigurd

sigurd

Skrevet 7. desember 2018 av sigurd på Lom ungdomsskole 10A

boka handler om att Kevin har flytta til våg der han merkar fort att noko er gale. eg vil att boka skall få terningkast 5 fordi den er lettelsen og ikkje for lang, lett og forstå ,stutte kapitel og den er spennande.men det er mange navn på personar og halde styr på så ein kan ofte ta feil. terningkast:5


Julian Martin

Julian Martin

Skrevet 6. desember 2018 av Julian Martin på Harestua skole

Grøss og gru Den tolvte spelaren er skrevet av Tor Arve Røssland boken er på ca 100 sider.

Boken handler om en gutt som heter Kevin som begynner på fotball. Den ene dagen er Kevin den siste i garderoben og da møter han den tolvte spilleren. Coveret på boken er veldig bra det sier litt om boken for du ser at personen på bilde har et 12 tall på genseren og dette er den tolvte spelaren når jeg så forsiden på boken fikk jeg lyst til å lese boken igjen for boken ver veldig bra. Når jeg leste boken ville jeg ikke legge den fra meg for den var veldig spennende å lese. Boken var bra skrevet og her en bra handling.

Jeg gir denne boken terningkast 6


Nor Zakholi

Nor Zakholi

Skrevet 6. desember 2018 av Nor Zakholi på Stuenes skole

Den tolvte spelaren

Boka handler om en gutt som flytter til en ny by og får lov til å være med på fotballaget, men når han er sistemann i dusjen møter han en spiller han ikke har sett; den tolvte spilleren.
Jeg syntes boka var ganske bra og gøy. Boka brukte litt lang tid til å komme til hovedsaken. Den hadde veldig mye liv i seg det skjedde noe hele tiden, det likte jeg veldig godt. Men, når den kom til et tema så brukte den veldig lang tid på det temaet, men jeg likte boka kjempe godt på grunn av hovedpersonen og vennene. Jeg syntes den tolvte Spilleren burde vært mer med i boka. Det var fantastiske kilder og jeg følte boka var ganske spennende, så jeg hadde ikke lyst og legge den fra meg. Jeg ble dratt med i boka.
Terningkast 4.


Lucas Svarstad

Lucas Svarstad

Skrevet 5. desember 2018 av Lucas Svarstad på Stuenes skole

Den tolvte spelaren

Kevin har flytta til Våg og legger med en gang merke til at det ikke er normalt her.

Jeg gir boka terningkast 5 siden den er nynorsk men det er ikke så vanskelig å lese. Du kan lære mye nynorsk fra boka. Boka var spennende og fikk meg til å se for meg hvordan stedene så ut og personene var i hodet mitt. Spenningen bygde seg opp jo lenger du kom i boka. Den hadde mange endringer og ikke så mye gjentakelse som er veldig bra. Men det som var dumt med boka var at den kunne vært mye lengere og hatt litt flere sider som hadde gjort den ekstra bra.


maya

maya

Skrevet 5. desember 2018 av maya på Stuenes skole

Anmeldelse
Grøss og gru: den tolvte spelaren.
Denne grøsseren forteller om en gutt som flytter til våg og får ta del i en stor hemmelighet.
Jeg syntes denne boka var veldig bra, jeg levde meg virkelig inn i den, jeg fikk nesten litt frysninger. Jeg likte at de beskriver hvordan alt ser ut og hva personene gjør. Hvis du liker grøssere eller en skummel historie burde du lese denne boka. Boka begynner med at hovedpersonen forteller om noe han har hørt på nyhetene fra det stedet han flyttet til da han var mindre.
Den tolvte spelaren er skrevet av Tor Arne Røssland og er den del av grøss og gru serien.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Theodor

Theodor

Skrevet 8. oktober 2018 av Theodor på Bytårnet skole

Den tolvte spelaren

Den tolvte spelaren handler om Kevin som har flyttet til Våg. Han begynner på et fotballag og møter Kåre som han blir bestevenn med. Etter treninga når Kevin dusjer alene ser han en mørk skikkelse i hjørnet av dusjrommet. Kevin løper ut av dusjen og tar på seg klærne og løper hjemover. Han får vite av to jenter i klassen at det var en gutt som døde i fjor som gikk på det samme laget som han i fjor. Kanskje det har noe å gjøre med den gutten han så i dusjen?

Boka var spennende og kul. Boka er på nynorsk som kanskje er vanskelig for noen folk å skjønne. Det som var litt dumt med denne boka var at den var veldig kort. Boka var vanskelig å legge fra seg. Spenningskurven var på det høyeste mot slutten da man får vite hvem den tolvte spelaren er. Denne boka har 100 sider. Jeg vil anbefale denne boka til noen som elsker krim og spenning. Boka handler også om vennskap og mobbing. Forfatteren av boka heter Tor Arne Røssland. Jeg vil gi boka terningkast 5.

Til toppen