Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Den tolvte spelaren

Tor Arve Røssland Samlaget 2018 93 anmeldelser

Kevin har flytta til Våg. Han merkar raskt at noko er annleis her. Den tåkelagde bygda har noko hemmelegheitsfullt ved seg. Og farane som lurer, kan plutseleg stå rett framfor deg.

Kven er den tolvte spelaren?

Les utdrag på txt.no

Hvordan skrive en anmeldelse?

sigurd

sigurd

Skrevet 7. desember 2018 av sigurd på Lom ungdomsskole 10A

boka handler om att Kevin har flytta til våg der han merkar fort att noko er gale. eg vil att boka skall få terningkast 5 fordi den er lettelsen og ikkje for lang, lett og forstå ,stutte kapitel og den er spennande.men det er mange navn på personar og halde styr på så ein kan ofte ta feil. terningkast:5


Julian Martin

Julian Martin

Skrevet 6. desember 2018 av Julian Martin på Harestua skole

Grøss og gru Den tolvte spelaren er skrevet av Tor Arve Røssland boken er på ca 100 sider.

Boken handler om en gutt som heter Kevin som begynner på fotball. Den ene dagen er Kevin den siste i garderoben og da møter han den tolvte spilleren. Coveret på boken er veldig bra det sier litt om boken for du ser at personen på bilde har et 12 tall på genseren og dette er den tolvte spelaren når jeg så forsiden på boken fikk jeg lyst til å lese boken igjen for boken ver veldig bra. Når jeg leste boken ville jeg ikke legge den fra meg for den var veldig spennende å lese. Boken var bra skrevet og her en bra handling.

Jeg gir denne boken terningkast 6


Nor Zakholi

Nor Zakholi

Skrevet 6. desember 2018 av Nor Zakholi på Stuenes skole

Den tolvte spelaren

Boka handler om en gutt som flytter til en ny by og får lov til å være med på fotballaget, men når han er sistemann i dusjen møter han en spiller han ikke har sett; den tolvte spilleren.
Jeg syntes boka var ganske bra og gøy. Boka brukte litt lang tid til å komme til hovedsaken. Den hadde veldig mye liv i seg det skjedde noe hele tiden, det likte jeg veldig godt. Men, når den kom til et tema så brukte den veldig lang tid på det temaet, men jeg likte boka kjempe godt på grunn av hovedpersonen og vennene. Jeg syntes den tolvte Spilleren burde vært mer med i boka. Det var fantastiske kilder og jeg følte boka var ganske spennende, så jeg hadde ikke lyst og legge den fra meg. Jeg ble dratt med i boka.
Terningkast 4.


Lucas Svarstad

Lucas Svarstad

Skrevet 5. desember 2018 av Lucas Svarstad på Stuenes skole

Den tolvte spelaren

Kevin har flytta til Våg og legger med en gang merke til at det ikke er normalt her.

Jeg gir boka terningkast 5 siden den er nynorsk men det er ikke så vanskelig å lese. Du kan lære mye nynorsk fra boka. Boka var spennende og fikk meg til å se for meg hvordan stedene så ut og personene var i hodet mitt. Spenningen bygde seg opp jo lenger du kom i boka. Den hadde mange endringer og ikke så mye gjentakelse som er veldig bra. Men det som var dumt med boka var at den kunne vært mye lengere og hatt litt flere sider som hadde gjort den ekstra bra.


maya

maya

Skrevet 5. desember 2018 av maya på Stuenes skole

Anmeldelse
Grøss og gru: den tolvte spelaren.
Denne grøsseren forteller om en gutt som flytter til våg og får ta del i en stor hemmelighet.
Jeg syntes denne boka var veldig bra, jeg levde meg virkelig inn i den, jeg fikk nesten litt frysninger. Jeg likte at de beskriver hvordan alt ser ut og hva personene gjør. Hvis du liker grøssere eller en skummel historie burde du lese denne boka. Boka begynner med at hovedpersonen forteller om noe han har hørt på nyhetene fra det stedet han flyttet til da han var mindre.
Den tolvte spelaren er skrevet av Tor Arne Røssland og er den del av grøss og gru serien.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Håkon Telstad Sollid

Håkon Telstad Sollid

Skrevet 5. oktober 2018 av Håkon Telstad Sollid på Surnadal ungdomsskole

Grøsser

Den tolvte spilleren er en grøsse/krim bok

Boken handler om at Kevin Borgen som er adoptert og må flytte til en ny kommune fordi faren hans tjenestegjør i hæren og må stadig flytte. En dag ser Kevin en gutt på hans alder med fotballdrakt som det står 12 på. Gutten står med en kjøttkrok i hånda. Kevin føler han stadig blir jaget. Han får en bestevenn som heter Kåre. Kevin føler Kåre vet hvem gutten med kjøttkroken er.

Til og med starten av boka er oppslukende og fører deg sakte, men spennende inn i midten av handlingen, det er mye overraskelser, spenning og mye grøss. Slutten var ganske brå og uventet, men det gjør bare at jeg vil lese mer og mer, og kanskje neste bok om den kommer. Jeg klarte nesten ikke slutte å lese, forfatteren gjorde så jeg trodde jeg var Kevin/jeg personen.

Ord som kan beskrive leseopplevelsen er: overaskende og spennende.

Alt i boken henger sammen og passer inn, språket er perfekt og det er greit med banne-ord av og til. Den ligner ikke på noen andre bøker jeg har lest, fordi den her var mere oppslukende og spennende. Denne boka er ikke en del av en trend eller serie, men den er jo så bra at den kunne vært det. Det er noen få hendelser som kunne skjedd i virkeligheten. Det var ikke noe magi eller noe tull, så det gjør det ekstra gøy å lese når det ikke er det. Det var lett å forstå ting og det var ord som passet til hendelsene. Det var en spennende og overaskende bok. Anbefaler på det sterkeste å lese boka.

Jeg gir boka terningkast 5 fordi den var for kort.

Til toppen