Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

De døde ser deg

Alexander Løken Cappelen Damm 2017 81 anmeldelser

Hvordan er det å være ung i et samfunn der ingen hemmeligheter er trygge og der alle overvåker alle - også de døde? Seksten år gamle Liv Wiik har en mørk hemmelighet. Hun er nekromantiker – en som kan mane Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

maddog_india

maddog_india

Skrevet 18. januar 2018 av maddog_india på Hvk skl

Ola jeg komme fra india denne bok veldig nice yesyes!!!!

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Arthur William Balteskard

Arthur William Balteskard

Skrevet 13. november 2017 av Arthur William Balteskard på Grov skole

De døde ser deg av: Alexander Løken

Liv Wiik er datteren til den norske ambassadøren i Japan, hun har fått en sykdom som det ikke finnes en kur mot, og har bare et halvt år igjen å leve. Liv er også nekromantiker og kan mane frem de døde.
Everest Brox er verdens rikeste mann og er bare 30 år gammel. Formuen sin har han samlet opp ved å stjele andres hemmeligheter, og jo mere han vet, jo mektigere blir han.

Boken er veldig spennende jeg klarte ikke å legge den fra meg, det er alltid noe som skjer. Fortellingen blir påbygd av flere synsvinkler fra forskjellige folk.
Jeg likte boka kjempe godt, fordi det alltid var noe som skjedde/alltid noe og fortelle om. Boka var skrevet med fin flyt, det var ingen banne ord. Boka var absolutt ikke kjedelig. Jeg anbefaler boka på det sterkeste.

Jeg gir boka terningkast:6

Til toppen