Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Berserk (Sleggja 2)

Øystein Runde Gyldendal 2018 15 anmeldelser

Hardt skada etter slaget ved Svolder, og med behov for persisk silketråd til å sy såra sine, må Olav Sleggja vende tilbake til huset foreldra hans døydde i. Men området er ikkje lenger trygt: Tre svært ulike grupper av berserkar, Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Alex

Alex

Skrevet 6. desember 2018 av Alex på Brandbu ungdomsskole

Boken Bersek er en bok om viking tiden. Olav sleggja er hard skadet og trenger hjelp, men ikke bare han en liten gutt med navn Olve trenger hjelp. Nå er Olva klar til å dø, men Odin vil noe annet. Jeg gir terningkast 5


Martin

Martin

Skrevet 22. november 2018 av Martin på Brandbu ungdomsskole

Boka handler egentlig bare om en mann som passer på et barn til kameraten sin.
Jeg gir denne boka terning kast 3
Det som var bra med denne boka var at illustrasjonene var kul. Vi fikk bra informasjon om noen av personene i boka, de skrev også opp alle navnene på første side.
Det som var litt dårlig med boka var at den var veldig forvirrende. Du starta liksom med engang uten å vite hva som har skjedd. Plotten var heller ikke så bra, siden bare masse rart skjedde skikkelig raskt. Til slutt vil jeg si at vi kunne ha fått mer informasjon og bakgrunn, hva som skjedde med faren til ungen og at slutten ikke skulle være så kjedelig.


Mia

Mia

Skrevet 21. november 2018 av Mia på Lom ungdomsskole 10A

Boka handler om Olav Sleggja, som er grufullt skada, og flyt i land ved Skåne, der berserkane herskar.

Dette er ein teikneserie. Den er veldig lettlest, som teikneseriar flest. Boka baserer seg på norrøn mytologi. Språket passar til boka, og dei norrøne orda står forklart fremst i boka. Dette er ikkje mi type bok, men forteljinga har mykje innhald og action. Til tider er det litt drøyt. I starten var det litt vanskeleg å få med seg alt, men det vart betre etterkvart.

Derfor gjev eg boka terningkast 3.


Tim Kimmeritz

Tim Kimmeritz

Skrevet 19. november 2018 av Tim Kimmeritz på Vadsø ungdomsskole

Berserk
Det var veldig drøye tegninger, man så litt vel mye av og til for at det skal være en ungdomsbok. Jeg synes IKKE det passet med nynorsk i denne boken. Samtidig var det veldig lite handling til at boken var på hele 124 sider. Det passet som en tegneserie selv om det var drøyt. Det var mye som kom bra ut som tegneserie, selv om noe trakk ned. Handlingen i seg selv var godt tenkt men det var lite handling. Tegningene var av god kvalitet, men ganske drøy, det var bra tegnet.

Karakter: 3


Ihab Stangeland

Ihab Stangeland

Skrevet 19. november 2018 av Ihab Stangeland på Den norske skole i Costa Blanca

Berserk er en drama tegneserie skrevet av Øystein Runde. Det handler om Olav og et lite barn som overlevde ett slag og nå hadde kommet seg til en viking by som het Skåne. Det var litt av noen dårlige syn de så fra hoder der det var stukket grener inni til døde hengende mennesker.

Boka var dårlig for av og kunne det skje en handling som om det var tjue år bak i tid og det ble ganske forvirrende for du visste ikke om det var en innledning eller hoveddel. Som sagt boka kunne gjerne hatt litt bedre forklaring om hvor handlingen skjedde og hvem som var hovedrollene. Bildene i boka hadde ikke passet for unger fra 3-7 år gamle unger. Boka virket litt interessant i starten men når du var ferdig med den så tenkte jeg med meg selv " Hva var det jeg leste?". Det var ikke lett å leve seg inn i boka for det var vanskelig og forstå eller tenke seg at du var person i denne boka. Boka er rett og slett den dårligste boka jeg har lest for og si det på godt norsk.. Boka vil jeg ikke anbefale til noen og det er få mennesker som kunne tenkt seg og lese den.
Vis jeg skulle gitt boka en terningkast ville jeg gitt den: 1

Vis flere anmeldelser

Til toppen