Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Berserk (Sleggja 2)

Øystein Runde Gyldendal 2018 4 anmeldelser

Hardt skada etter slaget ved Svolder, og med behov for persisk silketråd til å sy såra sine, må Olav Sleggja vende tilbake til huset foreldra hans døydde i. Men området er ikkje lenger trygt: Tre svært ulike grupper av berserkar, Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Jo

Jo

Skrevet 16. november 2018 av Jo på Lom ungdomsskole 10B

Berserk er ein tegneserie. Boka hoppar fram og attende i tida. Det var ikkje eit tema som interesserte meg. Det var vanskeleg å skjønne kva boka handla om.
Eg gjev boka terningkast 1.


Robin

Robin

Skrevet 16. november 2018 av Robin på Fløysbonn skole

Jeg syntes at boka var helt grei men boka passet ikke for meg og jeg syntes at de kanskje kunne hatt mer farge i tegneserien
Jeg syntes ikke at denne boka skal vinne uprisen.
Jeg gir den terningskast: 3


Tor

Tor

Skrevet 12. november 2018 av Tor på Lom ungdomsskole 10B

Berserk
Berserk er ein tegneserie. Den handlar om Olav Sleggja frå vikingtida. Boka hoppar fram og attende i tida så til dels litt vanskeleg å følgje med i. Eg klarde ikkje leve meg inn i boka, mest fordi det var ikkje noko som interesserte meg. Boka var lettlese, men ikkje så spennande. Eg gjev boka terningkast 3 fordi den ikkje passa for meg.


Lasse Klöck

Lasse Klöck

Skrevet 8. november 2018 av Lasse Klöck på Ruseløkka skole, 10A

BERSERK
ØYSTEIN RUNDE
Boka er en tegneserie og ble gitt ut av Forlaget GYLDENDAL i Oslo 2018 , 124 sider. Boken handler om Olav Sleggja og Olav Rågsson når de drar på en reise. Boken starter rett in medas res, rett in i en handling, der Olav holder alle innvollene i hendene sine og barnet sitter på skulderen hans. De første sidene handler om at han kommer til barndomshjemmet sitt og får hjelp til å sy igjen såret sitt og får mat, og de som bor der fra før av hjelper han med å passe på barnet Olav Rågsson.

Olav Sleggja hadde en bror da han var liten, veiene deres ble skilt fordi det var en rik mann som adopterte broren til Olav. Nå er broren konge og lever et perfekt liv, og de møtes senere i boken der det blir en scene med litt vold.

Jeg likte boken fordi den var spennende og var lett å lese. Boken hadde veldig fine bilder, jeg anbefaler alle å lese denne boken. Jeg gir den terningkast 4.

Til toppen