Her er juryklassen fra Vassmyra ungdomsskole

Vi er klasse 9B på Vassmyra ungdomsskole i Mandal. Vi er en klasse med 21 elever, 9 jenter, og 12 gutter. I klassen vår er det høyt tempo, mye humor og god trivsel.  I klassen har alle typer lesere. De som sluker to til tre bøker i uken, og de som jobber seg langsomt gjennom en bok.

Vi ble med på dette fordi læreren fortalte oss om det, og flertallet i klassen er glad i å lese når de har de riktige bøkene, så dette virket spennende for alle! Vi hadde avstemming i klassen over hvor mange som ville, og 95% av hele klassen stemmet JA, for at dette var noe vi hadde lyst til å være med på!

Nå har vi lest en god stund og bøkene virker kjempebra! Alle var kjempeivrige etter å få lese bøkene de ville ha når de ble delt ut. Alle er begeistret for å begynne å lese!

Vi gleder oss mest til å møte de andre som liker å lese! For vi komme nemlig hele veien, med hele klassen, til Lillehammer i mai/juni! Det er alltids gøy å diskutere bøker med andre folk som liker å lese. Argumentere for at bøkene er gode, eller ikke, spennende, eller kjedelige, skumle, eller milde.

Skrevet av: Lane Omed Kader, Trym Udø Selfors, Sara Spetland